Never ending bucket list och weekendresor

Tar en snabb titt på min blogg, tänker designa om den, undrar jobbar jag hela tiden? Det verkar så på mina ingresser, och det stämmer ju. Har pillat med jobb nästa hela tiden de senaste dagarna, kanske veckorna. Det är kul att ha så mycket att göra, balsamerar självförtroendet med det som sägs om mitt arbete - blir hälften stolt, hälften rörd. Men det är ju inte så mycket till spännande blogginnehåll. Det är inte kul att läsa om någon som alternerar att sitta i soffan, sitta vid skrivbordet. Så jag kan ju istället berätta om mina kommande planer.

Jag kan berätta om hur jag igår fick akut wanderlust och idag, när den inte gått över, bokade en resa till Riga. Mamma har fått ihop en gratis hotellnatt, och varje gång någon av oss får det så brukar vi åka bort ihop. Förra gången var det Stockholm. Denna gång lägger vi till ett extra dygn och satsar på Riga! Vi åker i början av november! Kul! Har hört så mycket gott om länderna i öst, äntligen så är det dags. Jag har förövrigt så många av dessa typer av resor, sådana som jag velat åka till i åratal, men som aldrig riktigt blir av. Prag är en av dem, Lissabon med (jo, fram tills i december då) men också Riga/Vilnius/Tallin. Jag kanske ska skriva ihop en bucket list på alla länder och städer jag verkligen vill åka till? Att jag inte har en sådan lista än? Ska fixa, kanske ikväll. Imorgon ska jag dela med mig av hur man gör Bergen (också en evig bucket list-punkt som till slut faktiskt blev av!) på ett dygn, så kika in här då! Puss och godnatt!

Foto av  Pierre Atelier

Just hörni! vill ni se fräsiga bilder från när jag var i Paris med Sisters in Law så finns ett gäng uppe på bloggen. Ni hittar det här!