Until next time, Paris!

Men att det redan är oktober! Jag sitter på flygplatsen i Frankrike just nu, väntar på att få checka in min väska, jobbar lite, är på g till Bergen i Norge. Det blev så när jag bokade mina flyg hit till Paris, det var ju bara två veckor sedan, och då fanns det inga bra direktflyg från Stockholm. Jag reste på en dag ner hit, och tänkte att jag skulle ha en liten layover påväg tillbaka. Det landade på Bergen! Det känns så sjukt att jag kan göra så nu, eftersom allt mitt jobb sker via internet. En liten treat yourself-resa, typ. Ska bara strosa runt i staden, åka upp på berget, njuta. Har följt Bergen stads instagram i typ tre år, det kändes som att det var dags att äntligen åka dit. Kommer ju självklart ta er med, men beroende på hur mycket tid som finns så kanske ni får updates i efterhand. Så länge finns jag på Instagram Stories, in och följ! Ha det fint, hörni!

paris+frankrike+bröllop