Sintra, Portugal: Penapalatset

Håll i hattarna, nu ska vi kika på Penapalatset! Ett palats från 1850-talet, byggt på toppen av Sitraberget med massa färg och mosaik. Jag som barn hade gått av så häftigt, var en riktig slotts-och kyrkfanatiker back in the day. Men helt ärligt, det här palatset tar nog ändå priset. Det är inte “så stort”, utan med en lagom storlek så det är lätt att gå runt det.

Read More
Året 2018 - januari till juni

I sann blogganda har jag valt att summera mitt år här. Det har, trots allt, varit ett stort år för mig. När jag tänker tillbaka på början av året, jag var ju en helt annan person. Det känns viktigt att komma ihåg, den här delen av mitt liv som jag påbörjat nu och förhoppningsvis får fortsätta.

Read More
En onsdag i Katrineholm

Men hej! Jag sitter på ett tåg, för andra gången idag. En snabb visit i Katrineholm för mammas födelsedag, det är vad jag har haft för mig idag. Det, och att varva jobb med Illustrator. Jag känner allt illustrationslusten komma krypandes i fingrarna, äntligen!

Read More
Månadens utmaning

Jag har utmanat mig själv den här månaden. Illustrera mera. Möjligtvis det absolut dummaste jag kommit på, med tanke på att jag knappt en kommer vara hemma i december. Men, har jag nånsin gjort ett smart, genom tänkt val när det kommer till såna här saker? Nä. Kör bara.

Read More
En decemberdag

Hej och välkommen december! Var så oförberedd på denna månad, har liksom räknat ner lite att november ska ta slut, men nånstans där tog det liksom slut. Ser adventskalendrar på Instagram stories och blir förvånad. Haha. Men nu är den här i alla fall! Månaden då allt händer, typ.

Read More
En dagstur till Vaxholm

Vinterdagar med frost och sol - de är här! Åtminstone så var de här i helgen, och det var jag inte sen med att ta vara på! Idag har jag och Johan vart ut till Vaxholm, ett smultronställe på sommaren. En något tommare stad såhär års. Men ingen av oss hade varit där, och när vi skulle dit förra gången blev det aldrig av. Så vi åkte idag istället!

Read More