En måndag

Happy Monday! Ungefär iallafall. Jag har ju sedan länge blandat ihop veckodagarna, på gott och ont. Tycker inte måndagar suger, men tycker inte heller det är nervkittlande med fredagar längre. Jag har suttit hela förmiddagen med min to do-list. Jag växlar idag mellan tre olika arbeten; Copy, layoutande och webbdesign. Det känns ju otroligt lyxigt, va

Read More
Portugal på en budget: Vad kostar det att resa i två veckor?

Portugal är ett underbart land att resa i, ett av mina favoritländer av många anledningar. Dels är naturen fantastisk, dels är landet så pass litet att det inte är omöjligt att besöka flera platser under en och samma resa. Jag var där under två veckor, och hade gott om tid till att utforska större delen av Portugal. Så här mycket kostade det!

Read More
Förändringar för framtiden

Jag är verkligen inte ett fan av förändringar, det är liksom min minst välkomnande händelse i livet. Men så är jag ju beroende av dem, precis som vi alla är på något vis. Och jag är en person med riktigt kort tålamod, så förändringar kommer ganska ofta för mig. Nu senast när jag fyllde tjugofem.

Read More
Nyår 2018

Det är nyår idag! Ingen som missat det? Nä, det brukar ju märkas. Jag är tillbaka i Katrineholm för att fira nyår med min bästa vän, middag och några omgångar av Med andra ord. En så skön nyårsafton!

Read More
En sista visit till Lissabon

Vi har nått den absolut sista delen av Portugalresan! De sista dagarna i Lissabon. Vi åkte tillbaka till fastlandet med en ganska tråkig känsla, både jag och Johan ville egentligen stanna en stund till på Madeira. Men, samtidigt ville jag åka tillbaka till Lissabon för att göra sånt vi missat första gången. Så fick det bli!

Read More
Solnedgång från Madeiras tredje högsta topp: Pico do Arieiro

Pico do Arieiro är Madeiras tredje högsta punkt, efter Pico Ruivo och Pico das Torres. Vill man, så går det att gå mellan alla de tre topparna. Det går en fin vandringsled mellan Pico do Arieiro och Pico Ruivo, med pico das Torres mitt emellan dem, och vandringen ska ta ungefär sju timmar fram och tillbaka. Vi nöjde oss med att utforska Pico do Arieiro, dit det faktiskt går att köra hela vägen!

Read More